Scroll down
Cinema Zevenskoop

Alternatieven voor het filmhuis

Filmhuis

Alternatieven voor het filmhuis

Wij vinden het natuurlijk ontzettend jammer, dat ons geliefde filmhuis voor langere tijd gesloten moet blijven. Echter, de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers staat voorop! Daarom volgen ook wij de richtlijnen en maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Dat betekent, dat Cinema Zevenskoop tot in ieder geval 1 juni geen films kan vertonen. We hebben daarom een aantal alternatieven uitgezocht, waar je tóch van ‘onze’ films kunt genieten. Thuis op de bank of vanuit je luie stoel. Om de Zevenskoopsfeer nog meer te benaderen schenk je er een speciaal biertje bij in en zet je een schaaltje nootjes neer…

De alternatieven:

  • Cinetree.nl Normaal kost een abonnement € 7,99 maar via cinetree.nl/samenthuis en de actiecode ‘samenthuis’ kijk je tot 6 april gratis naar een aantal films.
  • Picl.nl Een ruim aanbod filmhuisfilms, welke je kijkt voor € 4,99 of € 8,50. Je kunt een deel van het bedrag over laten maken aan een filmhuis uit de lijst (helaas nog geen Zevenskoop).
  • On demand: via je eigen tv-aanbieder worden momenteel veel films (gratis) aangeboden. Ook worden extra zenders, zoals Film1, tijdelijk gratis beschikbaar gesteld. Kijk voor de acties op de website van je provider/tv-aanbieder.

Er zijn natuurlijk meer aanbieders van films en series, maar die maken volgens ons zelf voldoende reclame… Hopelijk heb je iets aan onze tips! Let een beetje op elkaar en wie weet zien we elkaar binnenkort weer in het filmhuis!

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *